Services

Forebyggende vedligeholdelse

Forebyggende vedligeholdelse er afgørende for en stabil produktion og forlænger levetiden for dine maskiner. Det øger pålideligheden af maskinerne, minimere fejl, nedetid og gener – både lige nu og senere hen. Ved en Serviceaftale identificeres fejl tidligt, så du får maksimalt udbytte af dine maskiner.

For at sikre stabilitet og høj udnyttelsesgrad af dine maskiner, tilbyder Plast Tech en servicekontrakt så du er sikret periodisk vedligeholdelse og inspektioner. Vi har en professionel tilgang til opgaverne og dygtige teknikere, der står klar til at afhjælpe og reparere eventuelle fejl og mangler.

Reparationer

Hvis du oplever fejl på maskinerne, sørger vi selvfølgelig for, at du hurtigt kan genoptage din produktion. Takket være vores serviceteknikeres omfattende viden og erfaring kan vi løse de fleste fejl på stedet.

På grund af egen lagerbeholdning af reservedele kan vi reagere hurtigt, så du kan komme videre med arbejdet.

Reservedelsservice

Hos Plast Tech kan vi hurtigt levere dine ordrer. Det kan vi takket være vores eget lager af reservedele og vores gode logistikfaciliteter, vi leverer hurtigt og til konkurrencedygtige priser. Chen Hsong har stort lager i Tyskland så det vi ikke har på vores lager, er til hurtig levering fra Tyskland. Vi har også et omfattende netværk af leverandører og samarbejdspartnere, så vi på den måde kan sikre, at du får dine reservedele hurtigst muligt.

Totalløsninger til vores kunder

Vores serviceafdeling sørger selvfølgelig for korrekt installation af dine nye maskiner. Plast Tech kan også tilbyde tjenester som proceskøling, trykluft, materialeanlæg, rørinstallationer samt pereferiudstyr og andet tilbehør.

Vi kan også tilbyde at optimere produktionsprocesser og tilpasse maskinerne til dine specifikke behov.

Vores mål er at skabe værdi for vores kunder ved at være en pålidelig samarbejdspartner.