Om os

OM PLAST TECH

Med vores mere end 25 års erfaring inden for plastindustrien og vores engagement i at levere service og support, er Plast Tech det rette sted for mange af dine behov. Vores fokus er netop på at udbyde totalløsninger, så du kan få lige det du skal bruge – og få muligheden for selv at sammensætte den løsning, du har behov for.

Plast Tech leverer Ekstremt energibesparende sprøjtestøbemaskiner, vi tør godt sige, blandt de bedste på marked. Ud over sprøjtestøbemaskiner og robotter tilbyder vi også omfattende løsninger til plastindustrien, som proceskøling, trykluft og materialevakuumanlæg. Vores ekspertise omfatter også rørinstallationer, levering af reservedele, periferiudstyr og andet tilbehør.

Med eget reservedelslager, stort omfattende lager centralt i Tyskland og samarbejdspartnere verden over, er det muligt hurtigt at kunne give dig den assistance, din virksomhed har brug for, så produktionen altid fungerer optimalt. Vi kan tilbyde en totalløsning, som passer til det behov din virksomhed har.

Ydelser med din tilfredshed i fokus

Vi står til rådighed med den assistance, du har brug for til dine maskiner, og vores service dækker blandt andet installation og efterfølgende support. Plast Tech yder også omkostningseffektive løsninger, der imødekommer de udfordringer, du står over for sammen med din produktion og dine kunder. Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi set og prøvet lidt af hvert og hjælper dig godt videre.

Vores services har et konstant fokus på at optimere dine produktionsprocesser og tilpasse maskinerne til dine specifikke behov. Vi forstår vigtigheden af en problemfri drift, og vores engagement strækker sig fra første kontakt til installation, vedligeholdelse og support.

Plast Tech ønsker at være din samarbejdspartner gennem hele produktionscyklussen. Ved maskinfejl garanterer vores support hurtig respons og løsning.